کابل شیلد دار

ساخت وبلاگ

کابل شیلد دار به کابلی گفته می شود که دارای لایه محافظ داخلی است علت شیلد دار کردن کابل و سیم ها حفاظت از اطلاعات جاری در کابل ها در مقابل تداخلات مکانیکی و الکتریکی می باشد در مقاله پیش رو قصد داریم تا به طور کامل این کابل را معرفی کرده تا شما عزیزان بیش تر با آن آشنا شوید.

آشنایی با کابل شیلدار 

کابل شیلد دار می‌تواند از جنس مس یا حتی فلزات دیگر رسانا مخصوصا آلومینیوم باشد توجه داشته باشید که شیلد می تواند از طریق لایه بیرونی کابل پوشش داده شود برای نمونه در کابل دو رشته سیم در کنار یک دیگر قرار می گیرند و یک بافت شیلد دار روی آن ها را می پوشاند در این جا سوالی پیش می‌آید و آن این است که در صورت نبود شیلد چه اتفاقی برای کابل می افتاد؟ برای پاسخ می توان گفت که اگر کابل ها شیلد نداشته باشند زمانی که در مجاورت کابل های پاور یا نویز های الکتریکی قرار می گیرند قادر نخواهند بود پارامتر های صحیح را منتقل کرده و سیگنال های دریافتی ممکن است دارای خطوط غلط باشند.
در صورت استفاده از شیلد مدار انتقال در مقابل تداخلات مغناطیسی بیرونی به خوبی حفاظت می شود این کابل برای اتصالات اجزای دستگاه های مختلف که در خطوط تولید تجهیزات، حمل و نقل مکانیکی و ماشین افزار مورد استفاده قرار می‌گیرند مناسب است امروزه انواع کابل های ابزار دقیق شبکه و پاور به صورت شیلد دار تولید شده و در بازار به فروش می‌رسند کابل های شیلدار خود انواع مختلفی دارند که در قسمت بعدی به آن ها می پردازیم.

انواع کابل شیلد دار

در قسمت قبل به طور کامل با انواع شیلد دار آشنا شدیم حال قصد داریم به انواع آن ها بپردازیم این کابل به دسته های مختلفی مانند شیلد دار صوتی بافته کابل افشان شیلد دار  شیلد دار شبکه تک رشته و استاتیک اشاره کرد به طور مثال شیلد دار تلفن جهت ایجاد ارتباط امن در مخابرات استفاده می شود و در دو نوع بیرونی در خارج ساختمان و درونی داخل ساختمان به فروش می رود. البته بسته به نوع کابل قیمت کابل شیلدار متغییر می باشد.
این کابل صوتی نیز یکی از انواع کابل ها بوده که عمل کرد اصلی آن انتقال سیگنال صوتی از نقطه ای به نقطه دیگر می باشد این کار از ورود هر نوع نویز به سیگنال اصلی صدا جلوگیری می کند نویز به صورت نا خواسته اغلب از طریق تداخل فرکانس رادیویی یا تداخل الکترومغناطیسی در طول کاپ به مسیر سیگنال صوتی وارد می شود توجه داشته باشید که هرچه کابل مورد استفاده طولانی تر باشد احتمال به وجود آمدن تداخل به سیگنال اصلی صوتی و تولید در منبع خروجی به صورت صدای نویز و سایر صدا های نا خواسته بیشتر است.

پنجره سازی ...
ما را در سایت پنجره سازی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : فاطیما fatima1373 بازدید : 131 تاريخ : يکشنبه 6 شهريور 1401 ساعت: 14:24