چرخ خیاطی میاندوز از انواع چرخ های خیاطی صنعتی با کاربرد زیاد جهت تمیز دوزی و دوخت حرفه ای است. چرخ خیاطی های صنعتی بر خلاف انواع چرخ خیاطی نوع خانگی دارای وزن بالاتری هستند و قیمت چرخ میاندوز و انواع دیگر چرخ خیاطی های صنعتی نسبت به چرخ خیاطی های ساده خانگی بیشتر است.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

کاربرد انواع چرخ میاندوز

انواع چرخ خیاطی میاندوز

ویژگی های چرخ خیاطی میاندوز

در مقایسه بین چرخ خیاطی های صنعتی با چرخ خیاطی خانگی می توان گفت که انواع چرخ خیاطی های صنعتی دارای موتور بسیار قوی و پر سرعت تری هستند و به همین ترتیب کارایی این نوع از چرخ های خیاطی نیز بیشتر از انواع خانگی است. در نتیجه بازدهی کار با سرعت بیشتر و بهتری برای دوخت انواع لباس و عرضه آنها امکان پذیر می شود. البته کیفیت دوخت در چرخ خیاطی صنعتی و همین طور چرخ خیاطی خانگی تفاوتی با یکدیگر ندارد و تفاوت آنها در نوع کار و قدرت دستگاه است.

پیش از این با نحوه کار چرخ سردوز و چرخ کش دوز آشنا شدیم و با انواع چرخ راسته دوز و چرخ خیاطی هفت هشت دوخت زیگزاگ آشنا شدیم. در این مقاله به بررسی چرخ میاندوز و کاربرد آن می پردازیم.

چرخ میاندوز یکی از انواع چرخ های خیاطی صنعتی است که در نهایت برای دوخت میانه پارچه کاربردی مطلوب دارد و به اصطلاح به عنوان تمیز دوز شناخته می شود. بدین معنی که دوختی که با استفاده از چرخبر روی پارچه زده می شود، خیلی مرتب است و ظاهری آراسته به پارچه و لباس می بخشد.

کاربرد انواع چرخ میاندوز

مهم ترین کاربرد این چرخ در خیاطی برای دوخت پارچه هایی از جنس کشی و انواع پارچه هایی با جنس تریکو است تا دوختی حرفه ای را انجام دهد. چرخ میاندوز تنها برای یک نوع دوخت تخصص یافته است. از این رو برای استفاده به عنوان چرخ خیاطی خانگی برای افرادی که در امر خیاطی مبتدی هستند، مناسب نبوده و از لحاظ قیمت خرید برای آنها مقرون به صرفه نیست.

 

انواع چرخ خیاطی میاندوز

در صنایع نساجی و بافندگی چرخ های خیاطی میاندوز انواع مختلفی دارند، مانند:

  • چرخ میاندوز بازویی
  • چرخ میاندوز موتور سرخود
  • چرخ میاندوز اتوماتیک
  • چرخ  تیغ چپ (مختص دوخت پایین دامن)
  • چرخ  تیغ راست (مختص دوخت کش شورت)

توجه داشته باشید که برای هر کدام از این مدل ها راهنمای استفاده متفاوت است، تا بهترین کاربرد از دستگاه ارائه گردد.